Drama!
De peertjes van eigen oogst zijn niet mooi rood geworden. En ze hebben lang genoeg gekookt, ze vallen bijna uit elkaar en er zit een flesje zwarte bessensap bij, dus daar kan het niet aan liggen.
Ik had ze gemaakt voor het kerstdiner, dus dan moet ik de gasten maar vragen om met ogen dicht te eten. Of ik doe het licht uit.
Lekker zijn ze daarentegen wel! Genieten 😋.
13 reacties
Ze zijn lekker, dat is het belangrijkste .
En daarbij, iets dat ambachtelijk gemaakt is, heeft een meerwaarde .
Iemand die daar commentaar op heeft is niet waard dat je ze uitnodigt.
Ik vind ze prachtig van kleur.
Ik vind dit al heel rood,niet? En anders gooi je er wat rode wijn over 😁. Maar zoals mr Willy zegt... ambachtelijk is lekker en elke gast gaat dat waarderen!
Die zien er prima uit hoor! Lekker van genieten.
Ziet er goed uit, in gedachte ruik ik ze bijna. Dat worden vel gasten met de kerst of ga je eerst nog heel vaak voorproeven 😉
Ik doe er altijd kersenbrandewijn bij, dan worden ze wel rood 😊
Ik denk dat de gasten mer kerst ze zeer zullen waarderen en ze zijn lekker las ik dus prachtig dan toch 👌👌
Misschien moet ik een Kamanido proeverij organiseren. Peertjes met slagroom.
Haha ohw wat een goed idee 😄
Gaat prima smaken hoor en anders haal je een potje stoofperen bij de Jumbo en zeg je gewoon uit eigen boom ( smaken nog goed ook 👍) 😂👍👍
Zien er goed uit, hoe ze smaken is belangrijker. ik heb ze gister gegeten, geen eigen kweek, wel zelf gekocht en die zagen er net zo uit (ondanks de bessenjenever) waren wel errug lekker
nooit geweten dat je stoofperen kan invriezen, toch eens proberen..
x tine
Je kunt goed bewaren!
Lelijk rood is ook mooi, ipv mooi rood is ook niet lelijk…