Eerste oogst van dit jaar

Vorige week in de Moestuin van het Toon Hermanshuis in Ede gewerkt en de eerste Sla en Rabarber van dit seizoen geoogst. De rabarber hebben we meteen ‘s avonds gegeten met een schep lekkere volle Griekse yoghurt als toetje. De sla is ook zoveel lekkerder dan die zakjes uit de supermarkt, lekker knapperig en groen van smaak ;).

Afgelopen week was mijn rustweek en dat was ook letterlijk zo, want ik had een dikke blaar op mijn grote teen (natuurlijk van die nieuwe zomerschoenen). Weinig lopen dus, maar wel de verjaardag van onze dochter gevierd op die prachtige zonnige zondag. Rest van de week weinig gedaan. De bloeduitslagen waren weer prima en de oncoloog stelde voor om nu na 8 kuren het bloedprikken niet meer voor iedere kuur te doen. Dat is fijn en als ik me goed blijf voelen kan de frequentie van de scans ook omlaag. Ik ben dankbaar dat deze chemo werkt en ik hoop dat dit nog lang zo mag blijven!

1 reactie

Hey wat top,ben blij voor je dat je je goed voelt en het goed met je gaat  blijven volhouden he💪☘️💪

ook je oogst, dat kijkt zelfs dubbel zo lekker. Ik ben net zo trots op mijn daslook en de gerechten. Maar het seizoen van daslook loopt ten einde. Maar van alle gerechten heb ik een foto gemaakt 🤪 vandaag hadden we daslook met asperges, daslook en aspergesoep en komkommer met daslook🥰🥰🥰

ik wens je veel  sterkte 💪en vooral ook smakelijk eten👩‍🍳🧑‍🍳👨‍🍳

groetjes Bernie☘️

Laatst bewerkt: 19/05/2022 - 20:44