Drie sterren

Woensdag nog gebeld door de radiotherapeute. Deze arts geeft je tijdens het telefoongesprek wel het gevoel dat ze echt belt om te horen hoe het met je gaat. Ze heeft me ook uitgelegd wat een beetje het vervolg is.  Half december krijg ik een CT-scan, welk de volgende dag door het team van de meerdere ziekenhuizen besproken gaan worden. Als de tumor zo klein is geworden dat ze twijfelen aan een operatie, krijg ik nog een PET-scan en Gastroscopie om te kijken wat wijsheid is.
Als ze niet twijfelen dan gaan we verder met de voorbereidingen voor een operatie. Duidelijk, en weer iets om naar uit te kijken 😉
Verder was de dag wat minder. In de avond nog wat verhoging (waarschijnlijk van het boodschappen doen) en verder voelde ik mijn mijn orgaan welk ik niet bezit, maar toch wel ook als man deze schijn te moeten kunnen voelen??  Vrouwen bezitten dit orgaan overigens wel.

Donderdag relaxed de dag door gekabbeld, en weinig ondernomen. Beetje achter de pc gehangen afgelost door hazenslaapjes op de bank.

Heb je wel eens bij een Michelin drie sterrenrestaurant gegeten? Zo'n tent waar een heel klein hapje voedsel mensen in extase brengt, waardoor ze bereid zijn om voor dat hapje een maandsalaris van een hardwerkende bouwvakker op tafel leggen, en er dan nog een fooitje bij moet bedenken om de bediening niet te beledigen. 
Vanmorgen heb ik die extase mogen ervaren: 
Een mooi, dun, geroosterd plakje van zelfgebakken bruinbrood met daarop een overwogen laagje pindakaas, en dit gedrapeerd op een bedje van uiterst hoogwaardige margarine.
Dit alles ter vervanging van een flesje zoete slijm. Tjonge, wat een feest. 
Het mooie was ook nog dat ik het complete maandsalaris op zak mocht houden.

Verder maar eens genieten van deze prachtige dag.
Jullie ook een heerlijke dag.

9 reacties

Nou goed dat je het zelf hebt klaargemaakt.
Want anders staat er naast jou nog een souffleur die luidkeels roept wat er op dat mooi groot bord wel mag liggen, want dat is gewoonlijk totaal onherkenbaar, smaak en geurloos.
Maar d'r is dan wel een sausje overheen waarmee je, zoals ze in Belgie zeggen " ne stront kunt goemaken"

Laatst bewerkt: 25/10/2024 - 15:26

Ik ben wel een bourgondisch, maar geen culinair type. Kreeg wel speekselvloed bij jouw beschrijving van jouw boterham met pindakaas, maar voor mij liever een heerlijke laag roomboter overgoten met 100% naturel pindakaas op een versgebakken witte boterham. 

 

Laatst bewerkt: 26/10/2024 - 12:35